Menu Sluiten

Tarieven Publiciteit Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over tarieven publiciteit bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Tarieven Publiciteit Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Tarieven publiciteit bus

boekhouding fiscaliteit nieuws op deze pagina vindt u een aantal artikels die u als ondernemer informeren over recente wijzigingen aan de wetgeving aandachtspunten en tips en tricks voor uw bedrijf. .. de wederopbouwreserve fiscaal speerpunt voor het postcoronatijdperk het parlement keurde midden november een maatregel goed die vennootschappen moet toelaten om na de coronacrisis de financi le reserves weer op te bouwen. Houdt u uw winsten in de vennootschap dan bespaart u snel maar tijdelijk heel wat belastingen. Lees meer .. bijstand van een advocaat in fiscale zaken wie wordt aangehouden en voor de onderzoeksrechter moet verschijnen heeft vanaf de eerste verschijning recht op een advocaat. Dat is een internationaal erkend recht .

deze website maakt gebruik van cookies tarieven publiciteit bus zijn zeer gewaardeerd Door gebruik te maken van deze website geef je toestemming voor het plaatsen van cookies. Verbergmeer informatie ga naar hoofdinhoud ga naar zoek toggle navigatie close leven amp wonen coronavirus vaccinatie love shoppen cafs en restaurants vrije tijd kinderen mobiliteit info voor ondernemers info voor zorgverleners digitaal loket sociaal huis bouwen wonen amp huisvesting senioren kinderopvang onderwijs duurzame ontwikkelingsdoelen sdgs natuur milieu amp duurzaamheid mechelen klimaatneutraal energiepunt mechelen milieuhinder natuur dieren afval verminderen milieueducatie tivoli omgevingsvergunning eloket droogte en wateroverlast mechelen mondiaal preventie amp veiligh.

Mededeling over Tarieven publiciteit bus

het nieuws van de week de serrist menu het weekblad geschiedenis het nieuws van de week de serrist adverteren zoekertjes contact commerciele advertenties in de serrist de serrist is een efficiente manier om publiciteit te maken in de druivenstreek tegen interessante voorwaarden. Er worden ook regelmatig extra edities uitgegeven van de serrist. Wij aanvaarden zelf ontworpen publiciteit of staan ter uw beschikking om uw advertentie te ontwerpen. De serrist zorgt ervoor dat uw advertentie zijn doel zal bereiken. De beste manier om zelf opgemaakte advertenties door te sturen is in pdfformaat. Andere formaten zijn ook welkom maar deze vergen soms een verwerking door onze prepress afdeling. Drukproeven die wij per email versturen voor akkoord zijn in pdfformaat. Het materiaal moet dinsdagmiddag de week van verschijning in ons bezit zijn. Neem met ons contact op voor een afspraak in onze kantoren. Indien nodig komt een vertegenwoordiger bij jou langs Wat omvat tarieven publiciteit bus Tarieven voor advertenties de prijzen worden berekend per kolom mm .