Menu Sluiten

Reclame Aan De Kust

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over reclame aan de kust kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Reclame Aan De Kust

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Reclame aan de kust

brasserie bru adverteren bus adverteren tram digitale reclame reclame via openbaar vervoer adverteren bus digitale reclame reclame via openbaar vervoer het gebruik van een advertentie voor de verkoop van uw product of dienst we moeten allemaal om wat geld te verdienen om te overleven. Als je niet genoeg om een fatsoenlijk leven te maken hebben zijn uw kansen steeds succesvol zijn laag. Hoewel we denken dat we de controle over ons leven dat is niet altijd het geval. Natuurlijk het kon erger dit betekent echter niet dat je moet opgeven. U kunt een copywriter of zelfs een professionele adverteerder te worden. Gewoon omdat je niet kan veroorloven een bedrijf goed huis betekent niet dat je op te geven op een betere. Reclame is niet alleen over het afdrukken van dezelfde advertentie weer maar dat is een goed begin reclame aan de kust zijn vaak gezocht Het belangrijkste om te onthouden is dat reclame is veel.

menu over ons met karakters wij zijn atypisch diensten team vacatures lidmaat en partnerschappen werk stuur mij af en toe nieuws alle projecten hogent odisee stad aalst troossst lijncom mobiliteit reclameblokkendoos lijncom.be lijncom wou bedrijven bereiken om deze zomer de reclameruimte op kusttrams in te vullen. Karakters was meteen onderweg met een origineel concept. Van plan om te adverteren op een van de vele voertuigen van de lijn dan moet je bij lijncom zijn Onze aanbeveling m.b.t. reclame aan de kust Het dochterbedrijf brengt de advertenties aan de man. Wij weten natuurlijk dat je met zon aanwezigheid in het publieke domein echt aan je merk kunt bouwen. De reclameruimte op de resterende kusttrams voor zomer vulden wij dus met plezier blokje per blokje op. We stelden legobouwsets samen voor potentile klanten van concept en ontwerp tot realisatie. Daarin vonden zij een overzichtskaart met markante cijfers een handleiding voor een miniatuurversie van de kustt.

Data over Reclame aan de kust

betaalbare radioreclame lokale radioreclame is in vergelijking met magazines nog steeds betaalbaar amp effectief. Je bereikt de westkust met jouw boodschap. Niet keer maar verschillende keren per dag. Vraag een gratis offerte jaar radioreclame deze bedrijven gingen je al voor jouw boodschap voor de westkust radio beach biedt regionale reclamemogelijkheden aan verrassend voordelige tarieven. Radioreclame kan voor vele doeleinden worden ingeschakeld en is een zeer effectieve manier om uw bedrijf of activiteit onder de aandacht te brengen. goede redenen om te adverteren op radio beach vergroot je naamsbekendheid met audioreclame kan je als adverteerder snel verkoopsresultaten behalen naamsbekendheid creren en je merkimago opbouwen. het is kostenefficint met audioreclame bereik je mensen niet alleen massaal het is ook betaalbaar. Met een beperkt me.