Menu Sluiten

Adverteren Op Openbaar Vervoer

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over adverteren op openbaar vervoer kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Adverteren Op Openbaar Vervoer

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Adverteren op openbaar vervoer

loading color scheme garagecarrosserie contacteer ons afspraak maken home service tweedehands brommobielen garagecarrosserie maene garage maene heeft meer dan jaar ervaring in het onderhoud en herstelling van alle merken. Daarnaast zijn wij ook lid van het officile eurorepar netwerk waardoor wij u de perfecte service kunnen bieden. officeel verdeler van ligier en microcar officile eurorepar garage alle onderhoud en herstellingen verkoop van nieuwe en tweedehandswagens brommobielen wilt u op latere leeftijd mobiel blijven dan raden we u aan een brommobiel te kopen adverteren op openbaar vervoer passend voor uw firma Met een brommobiel zorgt u ervoor dat u op plekken kunt komen zonder gebruik te maken van het openbaar vervoer. We begrijpen dat het momenteel door de huidige situatie en de gemaakte aanpassingen hiervoor het een hogere drempel kan zijn om het openbaar vervoer te gebruiken. Een brommobiel kan dan voor u de uitkomst bieden. U kunt uw kinderen en kleinkinderen nog goed bezoeken en ook een bezoekje aan de stad is nog steeds mog.

brasserie bru adverteren bus adverteren tram digitale reclame reclame via openbaar vervoer adverteren bus digitale reclame reclame via openbaar vervoer het gebruik van een advertentie voor de verkoop van uw product of dienst we moeten allemaal om wat geld te verdienen om te overleven. Als je niet genoeg om een fatsoenlijk leven te maken hebben zijn uw kansen steeds succesvol zijn laag. Hoewel we denken dat we de controle over ons leven dat is niet altijd het geval. Natuurlijk het kon erger dit betekent echter niet dat je moet opgeven. U kunt een copywriter of zelfs een professionele adverteerder te worden. Gewoon omdat je niet kan veroorloven een bedrijf goed huis betekent niet dat je op te geven op een betere. Reclame is niet alleen over het afdrukken van dezelfde advertentie weer maar dat is een goed begin. Het belangrijkste om te onthouden is dat reclame is veel meer dan dat. Het gaat om het krijgen van uw boodschap over te brengen aan een doelgroep Onze suggestie over adverteren op openbaar vervoer Het gaat om .

Het laatste nieuws over Adverteren op openbaar vervoer

laatste filter alle australische cijfers procent coviddoden had onderliggende aandoening februari linksliberale krantenredacties ontdekken wit privilege februari eu kan subsidies schrappen van lidstaten waar rechtstaat bedreigd is februari van der straeten kernuitstap beslissen op basis van cijfers februari illegale migratie richting europa steeg in januari met procent februari agressie in vlaamse scholen neemt opnieuw toe februari de croo niet aanwezig tijdens debat over kernuitstap februari vlaanderen wil waterstof voor energieproductie importeren vlaams belang ontevreden februari klok tikt voor kernuitstap groen blijft vastberaden februari bouchez over groen partij van enkele procenten kan niet voor heel het land beslissen februari migranten krijgen meer steun om vrijwillig terug te keren maar gedwongen terugkeer ook noodzakelijk februari ste.