Menu Sluiten

Publiciteit Achterkant Bus

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over publiciteit achterkant bus kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Publiciteit Achterkant Bus

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Publiciteit achterkant bus

home onze werking particulieren business evenementen vip offerteaanvraag bestelbon welkom airwin ontstaan uit a is een airport service die reeds meer dan jaar zijn doeltreffendheid en bedrijfszekerheid op de weg bewezen heeft en vanaf ook verhuur van minibus zonder chauffeur tot plaatsen aanbiedt. Wat bieden wij jaar ervaring in het luchthavenvervoer een snelgroeiend bedrijf met een enorm trouw klienteel. Onze wagens staan steeds te uwer beschikking en zijn uitgerust met alle veiligheids en comfortopties zoals airconditioning airbags abs muziekinstallatie leeslampjes er zijn ook nog reservevoertuigen voor het hoogseizoen publiciteit achterkant bus met gegarandeerde rendementsstijging Onze chauffeurs zijn reeds langere tijd werkzaam in ons bedrijf en hebben hun betrouwbaarheid en vakkennis reeds bewezen. Het bedrijf heeft een speciale verzekering afgesloten voor personenvervoer waardoor er bij een ongeval zeker een voldoende vergoeding zal worden u.

home over ons service portfolio nieuws faq contact menu home over ons over creatief nv brochure lid van febelgra lid van feweb verklarende woordenlijst service marketing grafisch design webdesign development fotografie multimedia portfolio nieuws faq contact verklarende woordenlijst met vakjargon hieronder vindt u een lijst met vaktermen die vaak door ons gebruikt worden. Gezien we over een uitgebreide woordenlijst beschikken kan u gebruik maken van onze handige zoekfunctie zoek snelnavigatie . a b c d e f g h i j k l m n o p r s t u v w x z .com .com is een generiek topleveldomein gebruikt bij het internet domain name system. Het was een van de eerste tld s en is uitgegroeid tot de meest gebruikte. Het wordt momenteel onderhouden door verisign belangstelling in de prijs van publiciteit achterkant bus Het eerste .com internetadres werd geregistreerd op maart door symbolics een computerbedrij.

Meer informatie over Publiciteit achterkant bus

info zoeken www.karopack.be voor alle omsnoeringsband omsnoeringstoebehoren en omsnoeringsmachines contacteer karopack. Www.karopack.be lees meer pphm tape popypropyleen drager met hot melt lijm kenmerken hoge initi le grip tack rolt soepel af. Toepassingen geschikt voor gerecycleerde kartonnen dozen goede machinale verwerking goed voor lichte dozen. Lees meer ppa tape low noise polypropyleen drager met acryllijm kenmerken geruisloze afwikkeling milieuvriendelijke lijm op waterbasis behoudt zijn eigenschappen en kleefkracht bij temperatuursschommelingen langere houdbaarheid. Toepassingen goede machinale verwerking. Lees meer extra sterke ppa tape low noise polypropyleendrager met acryllijm kenmerken zeer sterke tape met hoge kleefkrac.