Menu Sluiten

Kost Reclame Op Tram

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over kost reclame op tram kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Kost Reclame Op Tram

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Kost reclame op tram

diensten klanten werkgebied veiligheid milieu offerte vacatures contact diensten het succes en de kwaliteit van onze dienstverlening berust op pijlers een grote betrokkenheid klantgericht denken en hard werken. Ruiten wassen sluier op glas verwijderen dakgoten uitkuisen pvcbekleding rolluiken en dakgoten schoonmaken zonnepanelen poetsen dakpannen reinigen opleveringsschoonmaak reclameborden afwassen gevelreiniging osmosereiniging zonnepanelen poetsen u investeerde in zonnepanelen en plaatste die op uw dak of in uw tuin. Uiteraard wenst u dat deze optimaal renderen een vervuild zonnepaneel haalt dit rendement drastisch omlaag. Een onderhoudsbeurt zal u bijgevolg meer opbrengen dan ze u kost kost reclame op tram passend voor uw onderneming Neem gerust contact met ons op voor uw vrijblijvende afspraak o.

overslaan en naar de inhoud gaan hoofdnavigatie home programma events caf info schoolvoorstellingen top menu nieuws nieuwsbrief archief menukaart contact social menu icons button menu koop tickets social menu nieuws nieuwsbrief archief menukaart contact social menu icons hoofdnavigatie home programma events caf info button menu koop tickets info tickets aanvang vertoningen weekprogramma filmbonnen schoolvoorstellingen bereikbaarheid plan een kleine historiek tickets standaardtarief euro reductietarief euro reductietarief geldig voor kinderen en jongeren tot jaar studenten tot jaar op vertoon van een geldige studentenkaart plussers werkzoekenden op vertoon van een geldige controlekaart personen met een handicap groep.

Mededeling over Kost reclame op tram

engie activiteiten bekijk alles innovatie inzichten experten projecten en realisaties nieuws diensten energieproductie activiteiten bij engie geloven wij in een harmonieuze vooruitgang. We geloven dat we onze krachten kunnen bundelen om zo beter te verbruiken minder te verbruiken en tegelijkertijd een positieve invloed te hebben op de gezondheid en het welzijn van de burgers. Engie is actief in meerdere sectoren van industrie tot smart cities van woningen tot duurzame energie. Meer info innovatie hoe engie haar ambitie om leider te worden in de zero carbonenergietransitie as a service wil waarmaken door te innoveren interesse in kost reclame op tram Daarom werkt engie in samenwerking met haar partners aan de ontwikkeling van nieuwe technologien en nieuwe diensten om de uitdagingen van morgen op het vlak van energie mobiliteit en slimme steden aan te gaan. Meer info inzichten de koolstofneutrale transitie toegankelijk maken voor iedereen individuen bedrijven steden gemeenschappen is ons doel. We moeten met zn allen anders gaan verbruiken en energ.