Menu Sluiten

Adverteren Op Kusttram

LijnCom is een quasi 100% dochter vanDe Lijn. Zij commercialiseertexclusief alle reclameruimte op demeer dan 4.000 voertuigen van De Lijnin Vlaanderen en coördineert inoverleg met Metrabus de nationaleadvertentiecampagnes.

Zoveel goede redenen om te adverteren op bus en tram

Trams en bussen. Zoveel meer dan alleen een vervoermiddel. Ze zijn ook het ideale canvas voor uw reclamecampagnes! Wist u dat élke Vlaming een bus- of tramhalte heeft op maximaal 750 meter van zijn deur? Het openbaar vervoer is dus overal aanwezig in het straatbeeld, nooit opdringerig maar altijd impactvol. Bovendien zijn de mogelijkheden onbeperkt, zowel wat de creativiteit, de formaten als de geografische- en tijdspreiding betreft. En voor de prijs moet u het al helemaal niet laten… Redenen genoeg om kennis te maken met Lijncom, en te adverteren op bussen en trams.

Ons aanbod

Meer weten? Neem contact op met ons.

35034163503416

More info

tags: Reclame Op Openbaar Vervoer – Reclame Op Digitale Schermen – Regionale Reclame – Reclame De Lijn – Impactvol Adverteren Op Tram – 

Wenst u meer info over adverteren op kusttram kijk dan vlug op https://www.lijncom.be/ | Adverteren Op Kusttram

Reclame | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Adverteren op kusttram

brasserie bru adverteren bus adverteren tram digitale reclame reclame via openbaar vervoer adverteren bus digitale reclame reclame via openbaar vervoer het gebruik van een advertentie voor de verkoop van uw product of dienst we moeten allemaal om wat geld te verdienen om te overleven. Als je niet genoeg om een fatsoenlijk leven te maken hebben zijn uw kansen steeds succesvol zijn laag. Hoewel we denken dat we de controle over ons leven dat is niet altijd het geval. Natuurlijk het kon erger dit betekent echter niet dat je moet opgeven. U kunt een copywriter of zelfs een professionele adverteerder te worden. Gewoon omdat je niet kan veroorloven een bedrijf goed huis betekent niet dat je op te geven op een betere. Reclame is niet alleen over het afdrukken van dezelfde advertentie weer maar dat is een goed begin adverteren op kusttram prijs aanvragen Het belangrijkste om te onthouden is dat reclame is veel meer dan dat. Het gaat om het krijgen van uw boodschap over te brengen aan een doelgroep. Het gaat om het krijgen van uw boodschap aan degenen die het nodig hebben. Een van de belangrijkste wat je moet o.

jobs vervoerbewijzen abonnementen eshop zakelijk aanbod toegankelijkheid vragen contact nederlands deutsch english franais aanmelden toon menu de lijn routeplanner haltes lijnen steden en gemeenten zoekendit is een veld met suggesties. Suggesties verschijnen wanneer je begint te typen. Selecteer een suggestie met behulp van de pijltjestoetsen. Geen input gegeven. Er werden geen suggesties gevonden. Zoek je betaalt toch ook voor die smoothie… Waarom dan niet op bus en tram kies een andere box klik hier ontdek alle jobs kies een andere box klik hier stap gerust op met deze maatregelen kies een andere box klik hier nieuws meer nieuws van de lijn reisinfo nieuws routeplanner ontdek de app storingen en omleidingen avond en nachtvervoer de kusttram belbus vervoer naar evenementen netplannen perronindelingen vervoerbewijzen tickets abonnementen contactloos betalen elektronische kaart kortingen en voordeeltarieven verkooppunten algemene reisvoorwaarden zakelijk aanbod woonwerkverkeer voor jouw werknemers adverteren op bus of tram vervoe.

Gegevens over Adverteren op kusttram

menu over ons met karakters wij zijn atypisch diensten team vacatures lidmaat en partnerschappen werk stuur mij af en toe nieuws alle projecten hogent odisee stad aalst troossst lijncom mobiliteit reclameblokkendoos lijncom.be lijncom wou bedrijven bereiken om deze zomer de reclameruimte op kusttrams in te vullen. Karakters was meteen onderweg met een origineel concept. Van plan om te adverteren op een van de vele voertuigen van de lijn dan moet je bij lijncom zijn. Het dochterbedrijf brengt de advertenties aan de man. Wij weten natuurlijk dat je met zon aanwezigheid in het publieke domein echt aan je merk kunt bouwen. De reclameruimte op de resterende kusttrams voor zomer vulden wij dus met plezier blokje per blokje op Belangstelling i n adverteren op kusttram We stelden legobouwsets samen voor potentile klanten van concept en ontwerp tot realisatie. Daarin vonden zij een overzichtskaart met markante cijfers een handleiding voor een miniatuurversie van de kusttram inclusief.