Menu Sluiten

Rebranding Wagenpark

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over rebranding wagenpark kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Rebranding Wagenpark

Design | Signalisatie | Reclame | Decoratie | Promotie Materiaal | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Rebranding wagenpark

toggle navigation moizo services expertise klanten jobs contact client login scroll services design hoe jij er uit ziet jouw imago je look feel je visual identity daar kicken wij op. Je kan bij ons terecht voor concept en creatie vormgeving on en offline huisstijl illustraties en infographics wayfinding en wanddecoratie heeft jullie organisatie bedrijf of zorgorganisatie nood aan duidelijke signalisatie in en outdoor gerichte wayfinding wanddecoratie van gemeenschappelijke en personeelsruimtes of camouflage van beschermde zorgafdelingen. Wij werken dit steeds doordacht en met veel empathie voor de situatie van de werknemers bezoekers of residenten tot in detail uit. Van intake opmeting simulatie budget productie en plaatsing rebranding wagenpark specialisatie Stuur een bericht naar crismoizo.be indien je wenst kennis te maken met onze realisaties. Productie steeds marketingma.

verder naar hoofd artikel alphabet wereldwijd international australia austria belgium en belgium fr belgium nl china denmark france germany italy luxembourg en luxembourg fr netherlands en netherlands nl poland en poland pl spain sweden switzerland de switzerland en switzerland fr uk login log in om toegang te krijgen tot onze online services fleet agent mobiliteitstrends amp updates alphabet nieuws bestuurderstips klantgetuigenissen basic mobility consultancy alphabet producten advanced mobility tools amp support fiscaliteit alphabet achter de schermen alphaflex alpharent einde contract be leasing business mobility consultancy driver consultancy fiets lcv lease car of the year alphabet bestuurderstips ev mobiliteitsbeheerder operational leasing operational leasing personenwagen fietsen bestelwagen poolma.

Wetenswaardigheden over Rebranding wagenpark

home interne communicatie onze projecten wat doen wij het liefst advies en ondersteuning ons team getuigenissen contact branding creatief grafisch werk print support sales departement stanley security meer over dit project sales support alles begon met een goed glas wijn … Om de eindejaargeschenken in stijl te kunnen afgeven werd psp communications ingeroepen om een gepersonaliseerd en op maat gemaakte wijndoos te ontwerpen. Het salesteam van stanley security is op en top professioneel en om dat imago door te trekken waren ze ook op zoek naar mooie offerte en presentatiemapjes. Intussen werden ook andere on en offline tools voor het sales team onder handen genomen meer over rebranding wagenpark Rebranding van het volledige wagenpark conceptueel ontwerp hebben we je g.