Menu Sluiten

Lichtreclame

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over lichtreclame kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Lichtreclame

Promotie Materiaal | Design | Reclame | Decoratie | Signalisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Lichtreclame

onze diensten studie eeacuten enkele contactpersoon voor uw gehele project. Een grondige studie is de essentieumlle voorwaarde voor het verzekeren van een goed verloop van uw lichtreclameinstallatie lichtreclame kostenraming Onze teams nemen op elke site de nodige maten bestuderen de structuren van uw gevel alsook de toegankelijkheid de mogelijkheden voor het aansluiten van de bekabeling en bepalen met u waar de lichtreclame te plaatsen. Indien nog oude lichtreclame aan uw gevel hangt is zullen wij u een voorstel doen voor ontmanteling of herstelling. Met behulp van fotorsquos en technische tekeningen zal onze grafische dienst een fotosimulatie maken en eventueel een d weergave. Deze worden u aangeboden ter validatie. Als u een vergunning nodig heeft zal plastilight indien u dit wenst de nodige documenten verschaffen. Tenslotte leggen wij een tijdschema vast voor uw project. Onze ervaren medewerkers kennen en ondersteunen elke fase van uw project van a naar z. Wij vervaardigen de producten installeren ze en wij verzorgen ook het onderhoud en reparatie. Plastilight is aanwezig op nationaal en i.

publitroeven showroom prijslijst contacteer ons onze webshops reclame en belettering textielcataloog infopublimo.be belettering autostickers en car wrapping belettering vracht en bestelwagens raamfolie vrachtwagenzeilen en belettering raamstickers signalisatie reclameborden gevelreclame lichtreclame vlaggen en vlaggenmasten lichtkrant en led displays reclamezuil bewegwijzering veiligheidssignalisatie gevelletters en doosletters promotiemateriaal stoepborden werfborden parasols spandoeken roll up beursstand stickers graveren textielframes textielbedrukking promo en werkkledij grafisch ontwerp drukwerk signalisatie lichtreclame lichtreclame voor jouw zaak in herentals heb je al gedacht aan lichtreclame om je zaak in regio herentals meer in het oog te laten springen in geslaagde reclame is zichtbaarheid immers het sleutelwoord. Om naamsbekendheid te creeumlren moet je nu eenmaal opvallen Informeer je over lichtreclame Wil je je boodschap zo efficieumlnt mogelijk naar de wereld uitdragen dan is lichtreclame misschien wel iets voor jou. Onder lichtreclame verstaan we ver.

Kennisbank over Lichtreclame

primary menu home diensten autobelettering outdoor signing lichtreclame werk promokleding indoor signing digital printing carwrapping window tinting over ons inspiratie nieuws contact offerte aanvragen vraag je offerte aan lichtreclame nodig eruit springen als bedrijf is lang geen sinecure meer. Om op te vallen kun je met professionelelichtreclameje bedrijf een extra boost geven zeker wanneer het donker is. Ws lettering helpt je graag verder met ledreclame lichtbakken en meer. Een opvallend uithangbord met impact lichtreclame fungeert als een soort visitekaartje voor jouw bedrijf. Bij ws lettering vinden we het daarom erg belangrijk dat ze perfect aansluit op je bedrijfsidentiteit. Afhankelijk van je wensen kun je kiezen voor verschillende types lichtreclame. Om duurzame redenen werken we meestal met ledverlichting. Die kan je bestaande reclame of logobord indirect of direct verlichten. Hou je van extra opvallend dan zijn onze lichtbakken of kas.