Menu Sluiten

Decoreren Voertuig

De specialist voor in- & outdoorcommunicatie. 15 jaar ervaring, een constante groei en goede service maakt dat we ondertussen een van dé referenties binnen de sector zijn.

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen al uw in- & outdoor reclame

Onze aanpak en uitstekende service draaien in de eerste plaats rond ervaren en gedreven medewerkers. Verder blijven wij constant investeren in ons performant en modern machinepark. Dit maakt AMS tot een complete en betrouwbare partner.

Onze klanten ondervinden reeds van bij het begin een ondersteuning en worden van design t.e.m. de uiteindelijke plaatsing met raad en daad bijgestaan. Onze website biedt alvast een greep uit de oplossingen die voor handen zijn, om van al uw projecten een succes te maken maar daar stopt het niet! Projecten op maat zijn een kolfje naar onze hand en brengt ons naar oplossingen die misschien “net niet” voor de hand lagen.

Ontwerp en opmaak

Van bij de start staan we u met raad en daad bij in het uitwerken van een resultaatgericht visueel ontwerp. Uw ideeën worden samen met onze ervaring omgezet tot “krachtige communicatie die werkt”! 

Productie

Onze productie afdeling te Merksem, staat garant voor een tijdige levering en feilloos resultaat. Alle opdrachten worden met de grootste zorg afgewerkt met als doel, “een tevreden klant”!

Plaatsing

AMS Digital Printing werkt met een ervaren ploeg van plaatsers die geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Op de begane grond of op grote hoogte, “wij klaren de klus”! Bekijk hier alvast enkele foto”s van onze plaatsers in actie.

Bij AMS beschikken we over alle know how voor de professionele en veilige plaatsing van al uw in- en outdoor reclame. Onze plaatsers kunnen bogen op een jarenlange ervaring en de vereiste certificaten voor een feilloze uitvoering. Of het nu een klein brievenbusplaatje betreft of de plaatsing van een enorm spandoek op grote hoogte, onze mensen plaatsen het met evenveel enthousiasme en zorg. We beschikken eveneens over een eigen hoogtewerker, zodat plaatsingen op grote hoogte perfect uitvoerbaar zijn.

Aarzel niet om met ons contact op te nemen en samen de gepaste oplossing voor u uit te werken!

60835826083582

More info

tags: Auto Bestickering – Gevelreclame – Spandoeken – Kleefletters – Reclamepanelen – 

Wenst u meer info over decoreren voertuig kijk dan vlug op https://www.amsdigital.be | Decoreren Voertuig

Promotie Materiaal | Reclame | Design | Decoratie | Signalisatie | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Decoreren voertuig

drukkerij paul veys vlakke bedrukking tampondruk ronde conische bedrukking hotstamp heattransfer machines galerij contact drukkerij paul veys al meer dan dertig jaar biedt de firma paul veys haar klanten een unieke combinatie van knowhow en ervaring bij het decoreren van kunststofproducten. Onze drukkerij beschikt over een groot gamma drukmachines voor tampon zeef en warmdruk decoreren voertuig informatie aanvragen Vlakke complexe conische en cilindrische vormen wij bedrukken ze allemaal en dat in tot kleuren. Een paar voorbeelden industrile spuitgietstukken behuizingen van elektrische gereedschappen onderdelen bestemd voor de autoindustrie verpakkingen en producten uit de cateringindustrie. Verschillende voorbehandelinginstallaties voor materialen zoals pp en pe zorgen voor een perfecte hechting. De voorbereiding van clicheacutes en bedrukkingsmallen gebeurt grotendeels in eigen huis. Paul.

home vacatures pppoorten brievenbussen constructiewerk digitaal printwerk gevelbekleding grafisch ontwerpbureau lettersystemen lichtkasten lichtreclames naamborden pictogrammen raamdecoratie signalisatie spandoeken amp banners wagenbelettering werfborden zuilen d printing wagenbelettering de ideale methode voor directe publiciteit is de wagenbelettering. Een mobiel reclamebord De vergoeding voor decoreren voertuig Waar u ook bent u heeft uw reclame steeds bij zich. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw wagen te decoreren gaande van een gewone belettering of full colour print tot en met een volledige carwrapping. Volgende home wie zijn wij contact service toonzaal routeplan privacy copyright copy publipaul. All rights reserved. Lid van de belgian sign organization .

Kennis over Decoreren voertuig

gratis offerte solarscreen smart film solutions neem contact met ons op solarscreen smart film solutions webshop producten onze oplossingen zonwering veiligheid auto design rolgordijnen printbare advanced cover styl downloads onze middelen video s brochure kleurenkaart technische gegevensbladen master safety data sheet over ons wij hebben de oplossing dna van solar screen ons team onze geschiedenis blog zoeken op alle resultaten voor hoe kunnen we u vandaag helpen doorzoek onze referenties categorien en meer… Nl selecteer hier uw taal en fr de it pl ru es tr pt nl sv da lt cz webshop neem contact met ons op nous suivre sur les rseaux sociaux zelfklevende folie design neem contact met ons op zelfklevende folie design beglazingen op m.